Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
de eerste de tweede de derde

 

Enkele voorbeelden van ontsmettingsmiddelen:

Hieronder vind u enkele voorbeelden van onstsmettingsmiddelen die Top ongedierte bestrijding gebruikt. Wij gebruiken nog een veel brede scala aan middelen maar deze worden in het algemeen het meest toegepast. 

 

Virkon S: 


Het virucide desinfectiemiddel: effectief tegen alle 18 virusfamilies.
Het desinfectiemiddel wat vooral wordt gebruikt in de landbouw. Virkon heeft een virucide, bactericide, fungicide en reinigende werking op alle materialen en oppervlakten.
 
Virkon® S is een evenwichtig, gestabiliseerd mengsel van peroxy verbindingen, oppervlakteactieve stof, organische zuren, en anorganische buffer.
 
Virkon® S levert 100% doden van een groot aantal pathogenen, waaronder 31 bacteriestammen, 58 virussen,  6 schimmels zonder bewijs van weerstand, waardoor de noodzaak om desinfecterende middelen te draaien om de weerstand afzettingen te voorkomen.

 

Desbest 710:

Productbeschrijving:

Desbest 710 word gebruitk voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken, apparatuur (m.u.v. melkwinningsapparatuur op de boerderij) en materiaal in diverse sectoren waaronder in de rund, pluim en varkenshouderijen. 

 

Eigenschappen:

Desinfecteren van installaties, wanden, vloeren en apparatuur o.a. in de voedingsindustrie en agrarische sector. Bevat 100 g/l didecyldimethylammoniumchloride.  

 

Toepassing:

Sterk vervuilde oppervlakken eerst grondig schoonmaken met een geschikt reinigingsmiddel.
Dosering 0.4% Desbest 710 bij gebruik als desinfectiemiddel. Optimaal resultaat bij inwerktijd van min. 5 minuten.
Wanden, vloeren, apparatuur etc (indien in aanraking komen met eet- en drinkwaren) NA inwerktijd naspoelen met schoon water.