Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
de eerste de tweede de derde

 insectenbestrijding:

 

 

Insecten zijn belangrijk voor de natuur, ze hebben allemaal een eigen functie ze hoeven dus lang niet altijd bestreden te worden.

Het word pas een probleem als de insecten binnen in uw huis, tuin, garage of bedrijf gaan vestigen.

 

Bijvoorbeeld een wespennest moet u niet laten zitten. U kunt een wespennest beter laten bestrijden / weghalen door een ongediertebestrijder. Als wij voor u een wespennest bestrijden/ weghalen  krijgt u 100 % garantie.

Elk jaar overlijden er nog mensen die denken dat ze zelf het wespennest wel kunnen bestrijden / verwijderen. Echter kunt u een wespennest beter laten bestrijden door een ongediertebestrijder.  

De ongediertebestrijder heeft er voor geleerd en weet precies wat hij moet doen. Zo kunnen ongelukken voorkomen worden. Ongelukken gebeuren doordat mensen zelf voor ongediertebestrijder gaan spelen met fatale afloop.

 

Bij andere insecten zoals vliegen die kunt u ook weren door horren te plaatsen of een goede vliegenlamp op te hangen deze lampen zijn ook bij ons te koop vraag naar de mogelijkheden.

Als de overlast van de  insecten ( Vliegen, Motten, Kakkerlakken, Muggen, Klanders, enz. ) echt te groot is of weren helpt niet, of kan gewoonweg niet dan kan besloten worden om een bestrijding uit te voeren.

 

 

 

 

Voor meer advies over ongediertebestrijding neem dan contact met ons op:

Top-ongediertebstrijding Tel: 0613869827